Min egen underbara mästerkock Henrik

Vi har precis ätit middag som min egen underbara mästerkock Henrik har lagat. Jag är djupt imponerad av vilken kock Henrik har blivit!

När vi träffades för 6 år sedan så hade han bott i sin lägenhet i ca 1,5 år och knappt använt spisen. Ugnen var använd 1 gång av en kompis för att värma en Statoil-pizza.

Henrik har själv eftersom utvecklat sina kockkunskaper och lagar idag fantastiskt god mat. Hans styrka i matlagning är att han inte är feg att testa och han är duktig att improvisera med det som finns. Vi tittar på många matlagningsprogram och det inspirerar såklart. Henriks favorit är Per Morberg, han t o m luktar på maten som Per gör, med en kupad hand, armbågen högt och viftande två ggr över grytan. 🙂

Att laga mat tillsammans är verkligen ett underbart sätt att umgås men ibland är det skönt att bli uppassad. Som idag då Henrik lagade hela middagen själv. Det blev köttfärsmoussaka med kålsallad. Jättegott!!!

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

4 tankar om “Min egen underbara mästerkock Henrik

  1. Kul över förväntan att läsa bloggen faktiskt! Mycket roligare än att kolla på folks facebooksidor (fick lov at gå in på Dannes facebook för att hitta adressen till bloggen och kände tyvärr som vanligt att fb bara är för tröttsamt). Ska nog titta in här några fler gånger, om så bara för att se om receptet på efterrätten dyker upp nån gång… ; )
    Tack för senast förresten, alltid lika fantastiskt trevligt att träffa er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s