Och priset för bästa träningstips går till…

20140113-211644.jpg

Vilodag på träningsschemat och vad passar väl då bättre än soffläge och se Idrottsgalan och njuta av alla härliga idrottspriser för alla prestationer som gjorts under föregående år.

Och även jag har ikväll fått ett ”idrottspris”!!! Jag blev så glad!! Jag var med i en tävling som Intersport Örnsköldsvik hade, där man skulle ge sitt bästa träningstips för att komma igång. Jag lämnade ett träningstips som passat mig och fått igång mig. Jag skrev nedan:

”Bestäm tre träningstider i veckan och byt om, gå ut och promenera en stund, håll tiderna varje vecka och känd dig nöjd med att bara komma ut och att du gjort nånting, ”det är ju alltid mer än den som ligger kvar i soffan…”. Sedan eftersom kommer du öka tiden och sen känner du för att öka takten, och ev t o m komma igång med löpning, detta har hjälpt mig. Kan vara bra med en träningskompis då hjälps man åt att komma ut, och sen tycker jag personligen att det blir roligare med färgglada och funktionella träningskläder!!”

Jag fick hämta ut priset hos Intersport ikväll. Det var kanske inte lika mycket glitter och glamour som på Idrottsgalan men det blev ett grattis från den alltid trevliga och hjälpsamma personalen och kamerablixtrande till deras Facebooksida.

Jag är stolt och glad att de valde mitt träningstips!! Och nu blir det ännu flera färgglada och funktionella träningskläder från Intersport.

20140113-211740.jpg

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

One thought on “Och priset för bästa träningstips går till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s