Lyxskalning

20140126-185219.jpg

Nyss hemkommen från underbara yinyoga och njuter av supergoda blodapelsiner, lyxskalade sådan.

Jag äter inte apelsin så ofta för de är så besvärliga att skala. Och jag tror att många känner igen sig. Så jag lyxskalar dem med kniv. Bort med skalet och då även det yttre klyftskalet, sedan delar jag dem och skär bort den inre vita strängen. Och sedan i klyftbitar, de blir så otroligt mycket saftigare och goda!! Gott och nyttigt, en bra kombination.

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s