Braaaaaaa Verner

20140223-184306.jpg

Vilken hundträningshelg!! Närmare bestämt 6 timmars härlig träning. Vi har gått fortsättningskursen i vardagslydnad med Hundägarcoachen.

Vi hade dock en spännande början på gårdagens träning. Verner är kräsen på hundgodis och det är en viktig del för att belöna in träningen. Vi har försökt med massa olika godis och till slut hittat en som han blir alldeles tokigt sugen på. Men i början av gårdagens pass så ville han inte äta den. Inte alla sugen. Helt omöjligt. Inte bra i början av en 3 timmarsträning liksom.

En annan matte erbjöd oss korv. Hmm, till Verner som bara får äta foder och har fått leverpastej en gång och det var på hans 1-årsdag. Men nöden har ingen lag så jag tackade ja till det snälla erbjudandet. Till Verners lycka!! Mumsigt. Och oj vad följsam han blev.

Så till dagens pass hade jag med mig både korvar och (som en extra reserv) leverpastej. Det var jättebra och utmanande träning med mycket störningsmoment så leverpastejen kom också till användning.

Så otroligt nyttigt att gå hundkurs och få inspiration och coachning. Rakel på Hundägarcoachen är verkligen superduktig på det. Vi lärde oss fantastiskt mycket, främst matte och husse.

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

One thought on “Braaaaaaa Verner

  1. Pingback: Braaaaaaa Verner « Människor.se - Dejting, Kärlek och relationerMänniskor.se – Dejting, Kärlek och relationer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s