”Sitta bredvid en sådan avskyvärd person”

20140528-224643-82003209.jpg

En favorit i repris! Denna underbara historia har gått runt på facebook och olika bloggar, det sägs att den är sann och att det utspelade sig på TAM Airlines. Om den är det så en stor applåd till flygvärdinnan och flygkaptenen, och till flygbolaget som anställde dessa personer, bra jobbat!!

”På ett flygplan som lyfte från Johannesburg i Sydafrika hade en medelålders, välbärgad vithyad kvinna fått en plats bredvid en mörkhyad man. Omedelbart efter starten påkallade hon flygvärdinnans uppmärksamhet för att klaga på sin plats i flygplanet.

”Vad kan jag hjälpa till med?” frågade flygvärdinnan.

”Kan du inte se?” – säger kvinnan upprört – ”Jag har fått en plats bredvid en mörkhyad man. Jag kan inte sitta här. Du måste ändra min plats.”

”Var snäll och lugna ner er” sa värdinnan och fortsatte: ”Planet är väldigt fullt, men jag ska se om det inte finns någon annan plats ledig.”

Kvinnan tittade nedlåtande på den ursinniga mannen bredvid henne, och även på många av de omkringsittande passagerarna. Några minuter senare kom flygvärdinnan tillbaka med goda nyheter.

”Som jag misstänkte är ekonomiklassen fullbokad, men jag har upptäckt att vi faktiskt har en ledig plats i första klass.”

Innan damen fick en chans att svara fortsatte värdinnan: ”Det är dock väldigt ovanligt att vi gör sådana här byten då planet har lyft, och jag var tvungen att få ett specialtillstånd från vår flygkapten. Men under dessa förhållanden så var det inga problem. Han tyckte att det var upprörande att någon skulle behöva sitta bredvid en sådan avskyvärd person.”

Då värdinnan sagt detta vände hon sig sålunda mot den mörkhyade mannen och sa: ”Så om ni plockar ihop era saker och följer med mig så har vi en plats i första klass åt er.”

Vid denna tidpunkt ställde sig de övriga passagerarna upp och gav en stående ovation medan mannen plockade ihop sina tillhörigheter och följde flygvärdinnan in i första klass.”

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

3 thoughts on “”Sitta bredvid en sådan avskyvärd person”

  1. Pingback: ”Sitta bredvid en sådan avskyvärd person” | Christer.L.Hansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s