Ändrade planer

IMG_9574.JPG

Skulle på ett evenemang på eftermiddagen och kvällen men det blev ändrade planer som kändes tråkigt men utan tvekan helt rätt arbetsmässigt, laget före jaget. Och det gjorde att jag fick vara med på något annat roligt på kvällen.

Fick ett sms på väg hem från arbetet från en kompis med frågan om jag ville följa med på hundträning på Hörnsjön. Kändes jättekul efter en intensiv arbetsdag att komma ut i skogen och njuta av hösten. Så det blev ett ja tack!! Jag skickade också och frågade en annan kompis, som även hon sa ja. Båda kompisarnas hundar har Verner träffat och lekt med förut så dem känner han sen tidigare.

Vi tillsammans med massa andra hundar promenerade runt sjön och tränade att mötas och sedan avslutade vi med två övningar vid parkeringen. Så roligt och nyttigt.

Och så otroligt fint det är runt denna sjö, verkligen en skatt mitt i stan. Speciellt med alla underbara höstfärger. Så vackert och energigivande.

IMG_9572.JPG

IMG_9561.JPG

IMG_9569.JPG

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

One thought on “Ändrade planer

  1. Pingback: Ändrade planer « Människor.se - Dejting, Kärlek och relationerMänniskor.se – Dejting, Kärlek och relationer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s