Ich liebe dich

IMG_3640.JPG

Vilken helg fylld med det mesta fredagsmysmiddag med vänner, mysfrukost med Nyhetsmorgon på tv:n, löpning, shopping, hundensdag, har varit och arbetat idag och t o m det gav mig energi för jag hann undan så mycket, men pricken över i:et den här helgen var Oktoberfest igårkväll.

Vi har varit på den två år tidigare, en så otroligt rolig tillställning! Det är tre tyskar som anordnar detta kalas med bravur. Det är sån trevlig stämning med fantastisk god mat och öl, de har bjudit mycket trevliga kompisar och får till en stämning där alla bara har så kul. Bra jobbat av dem. Och det blir alltid härlig dans med både disco, styrdans och traditionsenligt brukar det dyka upp lite linedance också. Igår var det ett riktigt träningspass med mycket foxtrot, bugg, vilket inte händer så ofta nu för tiden, riktigt roligt! Jag älskar verkligen att dansa, det är glädje för mig.

Tyvärr är det här den fjärde och sista Oktoberfesten för två av arrangörerna ska flytta hem. Vi pratade om att de får lära oss att tillaga den underbart goda smakrika maten som serveras och fortsätta anordna Oktoberfesten. Eller så åker vi ned och hälsar på dem på den riktiga Oktoberfesten nästa höst!

Tack igen underbara vänner som ordnat dessa Oktoberfester, och som ni vet Ich Liebe Dich!! ❤

IMG_3641.JPG

IMG_3642.JPG

IMG_3643.JPG

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

One thought on “Ich liebe dich

  1. Pingback: Ich liebe dich « Människor.se - Dejting, Kärlek och relationerMänniskor.se – Dejting, Kärlek och relationer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s