Ingen ordning

IMG_2580

Igår åt vi semlor på meatfreemonday, och idag på fettisdagen blir det vegetariskt, verkligen ingen ordning!! Men såklart har det även blivit semlor idag för dem har jag inga problem att äta när som helst oavsett veckodag eller månad, underbart goda.

Och det recept som vi hade förberett inför veckans Mestfreemonday och som jag även handlat till får vänta till nästa vecka. För jag läste att idag är det internationella pannkaksdagen!! Vilket ändå blir perfekt för det är ju också vegetariskt. Så det blir pannkaksmiddag istället för den planerade middagen, ingen ordning alls, och så härligt!!

Läste att den internationella pannkaksdagen och fettisdagen firas samma dag. Man har infört internationella pannkaksdagen eftersom man i England äter pannkakor och inte semlor denna dag. Där arrangeras även pannkakslopp under dagen, då man ska springa med en stekpanna med en pannkaka i och sedan vända pannkakan i luften vid minst tre tillfällen under loppet. Intressant lopp, hamnar också i facket ingen ordning. Men jag skulle säkert gladeligen vara med i loppet.

Ingen ordning, men det blir så bra ändå.

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s