Lika underbart olikaHelt underbart initiativ av en ung Småländsk tjej att uppmana alla att bära olika sockar för att påminna oss att olika är också bra. Läs mer här.

För mig blev det olika strumpbyxor, en svart och en röd. Kändes helrätt direkt!! Jag gick rak i ryggen med ett stolt leende hela dagen, även på kundbesök…. Det intressanta var att en del jag mötte och pratade med noterade inte de olika strumporna. Intressant, jag tänkte då ”coolt, de ser bara till min insida!”.

Andra som jag mötte fick jag förklara för och hade inte noterat #rockasockorna och därmed hade de lika sockar på sig. Men det är ju okej det också, för då var de ju olika på nåt vis. För det är ju det går ut på; olika är bra och såklart även lika är bra, alla ska behandlas med respekt. Alla är vi lika underbart olika och det är okej.

Det var högst intressant att få till strumpbyxorna, och jag har fått frågan ett antal gånger hur jag har löst det. Här kommer svaret. Jag tog på mig den svarta strumpbyxan helt, därefter ena benet på den röda och den andra röda virade jag runt midjan. Voilà!!

Kanske inte så bankmässigt men absolut världsklassmässigt med tanke på det underbara budskapet. 

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

En tanke på “Lika underbart olika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s