Kroppsarbete

  

Tänk så skönt att få och faktiskt kunna jobba sig helt slut på i hela kroppen. Det händer inte så ofta, jag brukar mest jobba mig trött i knoppen.

Men på helgens arbete med trädfällning så har vi i dagarna tre gjort just det. Helt underbart, dels att få bort lutande fula träd och få mer utsikt, se före- och efterbild ovan, men sen även att få arbeta sig slut på med allt vad det innebär med fällning, kvistning, bortforsling av stora grenar och kvistar. Riktig bra träning för hela kroppen och härligt att vara ute i friska luften hela dagarna.

Det absolut bästa har varit att jag har känt en sorts avkoppling. Vi har inte haft någon tidpress och stress, utan vår inställning har varit att det vi hinner, hinner vi. Och det har varit skönt även för knoppen. Eftersom det enda jag behövt tänka på var just att dra grenar och kvistar, och inget annat. Bara gå fram och tillbaka till uppsamlingplatsen nere vid stranden och och inget annat.

En till positiv sak med kroppsarbete och bli sådär härligt trött är att vi har verkligen somnat ovaggade varje kväll och sovit som stockar… 

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s