Shilla Korean Barbecue

   

Den här restaurangen hade vi nog verkligen gått förbi först för att man knappt tänker på den när man passerar den, sedan hade den Pending grade…, men tack vare tips från vänner så gick vi dit. 

Vi valde den större Barbecue menyn, med pork, två olika beef, och kyckling, och sedan fick vi välja en soppa. Sen kom en servitör och tog bort ett lock på bordet, under fanns en gasplatta som han tände på och sedsn lade på en rund stekhäll. Sedan började vi fundera är det bara kött vi får, vad blir det till? Knappt har vi avslutat funderingen så rasslar det till och vi har 17 skålar med allt möjligt. Och lika snabbt som de kom på plats lika snabbt gick genomgången av dem på härligt koreansk engelska. Men vi frågade igen och fick såklart en ny genomgång.

Vår servitris skötte all stekning och delade köttet i mindre bitar. Rekommenderade vad vi skulle äta till varje köttsort. I en skål var det något mycket enkelt o gott. Sesamolja, salt och peppar. Vi doppade de stekta köttet i den och det var magiskt gott.

Shilla Korean Barbecue får 🍝🍝🍝🍝 av 5. 

     

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

2 tankar om “Shilla Korean Barbecue

  1. Ping: Love från New York  | hälsa&kärlek

  2. Ping: Love från New York  | hälsa&kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s