Röda laget del 1

   

Det blev en riktig sporthelg i Washington! Förs ut var baseball och Nationals. Ett lag med massor med rött och även lite blått, mina favoritfärger. Hela arenan var färgad i rött och blått helt underbart.

Och vad roligt mad baseball!! Vi var med kompisar som bor i Washington och de var absolut de bästa att förklara reglerna och strategier för oss. Vi fick se några homeruns och då gick publiken bananas. Däremellan var det en rätt lugn stämning där folk gick ut o in från arenan, köpte dryck o mat, och bara umgicks. Våra vänner förklarade att det här är en underhållning som man har en väldigt lugn inställning, alla kommer inte exakt till matchstart, och att det är rätt vanligt att många går efter typ 6-7 omgångar.

Men det absolut trevligaste den här dagen var att träffa våra DC kompisar. Vi träffades för 8 år sedan på en tredagars båtresa i Halong Bay, Hanoi, Vietnam, då vi var på backpackerresa och de bodde i Vietnam. Och när vi träffades nu så var det som om vi bara tog vid sen senast, rätt häftigt!! De är helt underbara människor och jag hoppas och tror att vi kommer att ses snart igen. 

Go Nationals!!    

   

Hälsa&Kärlek ❤ 

Annonser

One thought on “Röda laget del 1

  1. Pingback: I have a dream | hälsa&kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s