Röda laget del 2

   

Igårkväll var vi på Capitals – Rangers i Verizon Arena. Helt galet kul!! Bara att stå att äta pizza slizes och dricka öl bland alla hockeyfans var en upplevelse.

Matchen var grym!! Rangers gjorde mål efter 28 sekunder vilket gjorde att matchen tog fart direkt. Det hände saker hela tiden, vi hängde på för fullt med ”Let’s go Caps”, skrik, applåder, och tjoa när det var nån tävling som dök upp på commercialbreaken. 

När Rangers gjorde sitt fjärde mål i början av tredje perioden mot Capitals ett mål, då halvdog publiken, lite tråkig. Men det tog man tillbaka rejält när Capitals reducerade med 2-4 och sedan när de gjorde mål igen och det stod 3-4 nör det var 8 min kvar så kokade arenan. Det röda havet av Capitals fans var då helt vilda. En kille bredvid oss tog på sig en målvaktsmask, ingen aning varför men det var hans sätt att stå upp för sitt lag. 

Vi åkte upp och ned i stolen sista perioden för det var så spännande. Trots att vi egentligen inte hejade speciellt på nåt av lagen innan matchen,  men just då blev jag ett Capitals fan och ville verkligen att Capitals skulle vinna och hejade rejält på dem. Nu blev det förlust men för oss var det en helt otroligt rolig och spännande upplevelse ändå.

Underbara Capitals, de RÖDA laget, I am in love, ROCK the RED!!!!!!
       

Annonser

En tanke på “Röda laget del 2

  1. Ping: I have a dream | hälsa&kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s