Så härligt

 

Ibland bli det inte som man tänkt sig utan bättre. 

Jag hade missat att boka hotell i Sundsvall där jag är på utbildning i två dagar. Det hade nog inte varit några problem att hitta ett ldigt hotellrum om det inte var någon mega elmässa samtidigt. Som just idag. Så det enda rum som fanns i hela Sundsvall var på Södra bergets Vandrarhem. Och det är inga problem för mig men istället för ett mysigt hotellrum med mjuk och härlig säng så blev det en våningssäng och ett inte alltför charmigt rum.

Men det är inte hur man har det utan hur man tar det. Jag har tak över huvudet och en säng att sova i! Och rummet gav mig energi att direkt efter incheckning dra på mig löparkläderna komma ut i naturen och köra lite backintervaller. Så härligt.

Sedan så drog jag till IKEA som jag egentligen hade tänkt att göra imorgon på vägen hem. Och fick i lugn o ro strosa runt där och göra fantastiska inköp. Så imorgon kan jag åka raka vägen hem till kärleken. Så härligt.

Efter IKEA så var jag så otroligt sugen på pasta och åkte då till Restaurang Invito. Och där köpte jag med mig en tiramisu som jag nu ska njuta av till toner från semifinal i Eurovision!! SÅ härligt.

Ja, det blev en riktigt härlig kväll!!

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s