I jorden

   
Idag blir det en dag i jorden. Händerna härligt nedborrade i jorden och kroppen får energi. Det känns toppen efter en intensiv arbetsvecka. 

Huvudprojektet idag är slänten på baksidan. Den har sett hemsk ut länge nog nu så det känns så bra att idag få ge den ett litet ansiktslyft. När vi grävde ur baksidan förra året så var tanken att även lägga gräsmatta i slänten. Men tanken att måsta dra gräsklipparn upp och ned kändes inte rätt. Så vi ändrade till att plantera krypenar istället. 

Fem stycken är redan är planterade och sex stycken ska planteras idag. Det har varit många svettdroppar och slit innan jag äntligen kan slutföra planteringen. Att gräva några hål för plantering kan ju inte ta sån lång tid tänkte jag. 11 hål har tagit typ 15 timmar!! Har förstått varför vår udde heter Storstensudden… Jag har stypit på många stora stenar som i början såg små ut, som isberg kan se ut. Men fördelen har varit att det blir ett fint djupt hål när jag har grävt bort dem. Och det har gett mig bra styrketräning också.

Nu har jag vattnat enarna med ljummet vatten så de blir varma om rötterna innan de åker ned i jorden. Hålen är fyllda med planteringsjord och gödsel. Jag laddar just nu med en kopp kaffe. Och snart blir det plantering och jag ska bara njuta!!

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s