Jazzköket

   

Efter en härlig men regnig golfdag på Frösö GK så var vi verkligen superhungriga och laddade för middag på Jazzköket som vi hört så mycket gott om.

Det är en restaurang med målet att 80% av råvarorna ska komma ifrån närproducenter i Jämtland, Härjedalen och Trøndelag, resterande produkter är ekologiska. Detta gäller både mat och dryck. 

Vi började med bubbel och blåmusslor från Åfjord. Min sambo som inte är så förtjust i seafood valde en lokal ost o charktallrik med tomatmarmelad. Jättegott.

När varmrätten serverades var vi spända av förväntan. Jämtländsk ryggbiff som serveras med sallad från Emmagården, stekt kokpotatis, riven himmelsraften & brynt smör. Låter ju himmelskt gott men tyvärr så var det inte det. Köttet var supersegt, och vi var tre som beställt rätten och det var lika för alla tre.

Det mest tråkiga var att ingen kom och frågade hur det smakade. En känsla av engagemang och omtanke om gästerna saknades. 

Så ledsen Jazzköket, trots en fantastisk mysig lokal med personlig och snygg inredning så kommer det inte bli ett besök nästa gång jag kommer till Östersund.

    
    
   
Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s