Ingenplandag

   

Efter en rejäl rivstart av semestern med tvådagars vandring på Högakustenleden (Skule – Käl – NäskeKöpmanholmen) med övernattning på Tärnättholmarna, väl hemma ompackning till golfkläder och iväg till Östersund och Sundsvall med två nätters övernattning, och igår blev det en heldag med målning på lantstället. Och vi har haft 4 dagars semester, puh.

Och idag var planen att spela golftävling men tråkigt nog så har min sambo en rygg som krånglar så vi fick ställa in. Och jag känner nu lite tack o lov (förutom min sambos värk) för det var en välbehövlig ingenplandag. 

Men den var dock på väg att bli en utflyktsdag för efter frukost så började jag planera att vi skulle åka och äta lunch på Gårdbutiken i Nordingrå och sen besöka Villa Fraxinus för att se deras trädgård och en kopp kaffe. Sambon var med. Och där har vi vår akilleshäl, det är ju så himla roligt att hitta på saker, men så svårt att stanna upp och ta en paus och njuta av det som varit och varva ned innan nästa utflykt.

Är glad och stolt att den här gången inse att, nej idag blir vi hemma och gör det som faller på. Typ skogspromenad, plantering av blommor, plocka och äta smultron, prata med grannar som passerar, leka med Verner. 

Ingen plan, bara vara o se vad som händer. En Ingenplandag.

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s