Sortera mera

  Vi har ett underbart uterum, typ vinterträdgård, där det tyvärr dyker upp myror varje år i ett hörn. Igårmorse lyfte jag en platta och såg en massa myror och t o m flygmyror. Hmm, jag tänkte om jag tar industridammsugaren och tar bort de synliga och sen lockar fram resten med myrrdosor. En perfekt akutåtgärd, simsalabim så är de flesta borta.

Industridammsugaren står i vårt förråd bland en del andra saker. Saker som vi inte tagit ut eftersom sommaren liksom inte påbörjats, cykel, parasol, dynor. Och de lades verkligen inte in i höstas i nån ordning. Det har stört mig när jag har behövt hämta något därifrån eftersom det är så svårt att hitta då, och t o m att komma in.

Och ärligt, hur lägger man tillbaka en sak när det ändå redan är kaos? Ja, inte på rätt plats, och det blir inte bättre utan bara ännu mer kaos.

Har lagt detta sorteringsprojekt åt sidan för jag håller på med ett projekt inne med en tvättstuga. Men det har kliat i min sorteringsnerv att fixa ordning i förrådet, men tryckt undan och tänkt att det gäller ju att prioritera. Tvättstugan först.

Men när nu denna industridammsugare skulle fram då brast alla hämningar!! Ut med det som ska ut på sommaren. Kasta gamla tomma kolsäckar, vedsäckar och glasburkar. Sorterat in saker i de plastbaljer från IKEA som jag förberett med inför denna kommande efterlängtade rensning. Det var så härligt!! 

Och utan stress, tog allt eftersom, trallade, log och njöt och försökte tänka till hur vi vill ha det. Men det var så pass roligt att jag var nära att kissa på mig, ja, det kom faktiskt nån dropp i trosan innan jag hann sätta mig på toaletten (den bjuder jag på…). För jag glömde helt enkelt bort att jag var kissnödig för jag ville inte gå iväg från det roliga sorterandet. Där tyckte dock sambon att jag borde söka hjälp…

Så nu blir det en sväng till Må o återvinningsstationen, kul det med. Och det finns mer och göra i förrådet, så fortsättning följer för mig, toppen. 

Och myrorna, ja de som inte kröp in i myrrdosorna de ligger lugnt kvar under plattorna. Det blir en annan dag, det gäller ju att prioritera…

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s