Förråden fylls på

  
Senaste dagarna har jag varit i blåbärsskogen och fyllt på förråden. En del har åkt i frysen för vintern och en del har avnjutits direkt i paj och morgonfilen, och såklart även några direkt i munnen. 

Så härligt att ha skogen nära och enkelt ta sig ut, kan man tycka. Och det tycker även jag men med en viss reservation eftersom jag är lite skogsrädd. Men jag låter inte det hindra mig utan går ändå med inställningen att jag ska träna bort det. Och sista två dagarna har jag haft sällskap i skogen, och inte mindre än 7 personer. Helt underbart!! 

Så mysigt att gå tillsammans, småprata medans man plockar (och äter bären…) både med stora och små. Det kan bli många intressanta samtal allt från reseplaneringen till vad någon målade för teckning tidigare på dan. Båda lika intressanta och energigivande.

Att umgås med vänner där man bara kan vara och ta dagen som den kommer, det ger mig verkligen energi. En underbar påfyllnad av energiförrådet. Det går före alla blåbär i världen, blåbär kan man köpa, bra vänner går inte att köpa. 

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s