Lyxsura

  
Idag var det utflyktsdag. Först Villa Fraxinus som jag hört så mycket vackert om. Och sen Gårdsbutiken som säljer egen producerade matvaror. Och sen på vägen hem tänkte vi avsluta med en golfrunda på hemmabanan.

Tyvärr blev allt en besvikelse. 

Villa Fraxinus var kanske lite sent för säsongen men har man öppet till nu så ska det ändå vara ordning så man kan gå på alla gångar, inte brunt vattnet i dammarna och mer ordning på rabatterna. Min känsla blev att trädgården saknade harmoni och den kändes inte omhändertagen med kärlek. 

Gårdsbutiken hade jag sett på hemsidan att de skulle ha en keramikserie i blått med skålar och härliga uppläggningsfat. Tyvärr inte en enda kvar. Och utbudet av egen producerade matvaror var inte mycket. 

På vägen hem blev jag åksjuk av alla härliga backar upp och ned och svängar hit och dit. Och framme på golfbanan så började det regna. Efter en halvtimmes väntan på att det skulle ge sig så packade vi ihop och åkte hem.

Jag vet att jag har det fantastiskt bra. Och det fanns ljuspunkter som fantastisk god viltskavsgryta med rårörda lingon på Villa Fraxinus, underbart smarrig jordgubbspaj på Gårdsbutiken på en mysig innergård, möten med många fina vänner på golfbanan. Plus att jag älskar att vara med min kärlek på äventyr.

Men lite skönt med små i-landsproblem och få sura lite över små enkla oviktiga besvikelser. Lyxsura liksom. Det händer inte så ofta för mig och det brukar inte hålla i så länge. Men nu känner jag för det. Att lyxsura.

Dessutom tillsammans med glass och film. Så riktigt lyxsurande deluxe.

Hälsa&Kärlek ❤

Tillägg;  

  • Lyxsura = att vara sur över mindre oviktiga besvikelser (som egentligen inte har någon större betydelse i ditt liv) och samtidigt vara medveten och tacksam över hur bra du har det i livet. Något du bestämmer dig för att vara med ett litet leende på läpparna. 😍
Annonser

En tanke på “Lyxsura

  1. Ping: påminnelse om hur bra jag har det idag | hälsa&kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s