Alla kan göra något

  
I måndags såg jag något som heter Skohjälpen. Det är ett privat initiativ som samlar in skor för att ge till människor på flykt genom Centraleuropa. Jag hade en plan att gå igenom mina skor i förrådet den här veckan så detta var riktigt bra tajming.

Men tanken slog mig att hur ska jag få dem till Umeå som är närmaste insamlingsställen? Jo men jag ska ju ha besök av en kollega från Umeå på torsdag, jag frågar honom! Han var på, och jag frågade om fler kunde få skicka, det gick bra det också. För idén kom att ge hela kontoret erbjudandet att få bidra med skor.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Mailar ut till mina kollegor och får positiv respons direkt, ”bra då får jag ge och hjälpa OCH få rensat i garderoben”. Härlig inställning. Så idag har vi tack vare vår kollega från Umeå fått skicka iväg två sopsäckar skor till bättre behövande. 

Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Och igår släpptes informationen att Skohjälpen även kommer att starta upp en insamling här i Örnsköldsvik senare i november. Så vi får en chans till att rensa ännu mera och bidra, även om det bara är ett par skor till så är det gott nog, det hjälper en person till att få ett par skor.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Hälsa&Kärlek ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s